fbpx

Ondersteuning

Jij bent goed in wat je doet. Daarom ben je daar je eigen bedrijf in begonnen. Bij Maximaal Sales zijn wij dat ook. Wij halen het máximale uit je verkoopactiviteiten. Daarom bieden wij ondersteuning bij sales.

Acquisitie ondersteuning

Waar iedere ondernemer tegen aan loopt, is vaak toch de acquisitie. Wie zijn mijn klanten? Hoe weet ik of ze mijn product nodig hebben? Hoe kom ik met ze in contact? En hoe zorg ik dat ik verkoop? Zomaar 4 vragen die van belang zijn in een verkooptraject. Mark de Lange, salesdirecteur bij Maximaal Sales: “In een kennismakingsgesprek met jou, laat onze adviseur zien hoe de 4 vragen beantwoord kunnen worden. Want wij willen jou als klant. Na die 4 vragen ben je klant en gaan we samen jouw verkoopapparaat onder de loep nemen. Zo halen we alles uit je sales wat er in zou kunnen zitten.”

1-op-1

In een 1-op-1-sessie komen we tot de kern van jouw probleem. Samen hebben we de 4 eerder genoemde vragen beantwoord en aan de hand daarvan maakt jouw persoonlijke adviseur een conclusie. In die conclusie staat een plan van aanpak en vanuit dat plan gaan we jouw sales aanpakken.

Zelf doen of laten doen?

Wie gaat jouw acquisitie doen? Ga je het zelf doen? Of gaat Maximaal Sales, als verkoopbureau, het voor je doen? Wij zijn experts in sales. Via verschillende kanalen/opdrachtgevers/werkgevers hebben wij salesactiviteiten verricht. Deur aan deur-verkoop, via social media, via callcenter of op straat. Het maakt ons (bijna) niet uit hoe we moeten verkopen, als we maar mogen verkopen.Ondersteuning