fbpx

Over mij/ContactpaginaMet mijn eenmanszaak ben ik inmiddels 5 jaar ondernemers aan het ondersteunen in hun verkoopactiviteiten. In het begin deed ik alleen koude acquisitie voor anderen en voor mijzelf. En de laatste anderhalf jaar is het meer verschoven naar online acquisitie. Ik beheer 3 websites. Ik zorg voor de content, voor de adverteerders en dat de sites views genereren.

Wat doe ik?

Ik beheer voor meerdere ondernemers tientallen pagina’s op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ik heb nog plek voor meer pagina’s. Dit omhelst de standaard content/posts op de platforms en adverteren op de platforms. Met al mijn klanten stel ik een strategie op. Wie ben jij, wat heb je voor bedrijf, wat wil je uitstralen en wat wil je bereiken. Ook vind ik het nog steeds cool om jouw salesprobleem op te lossen. Of ik help je met de juiste richting op te gaan denken, of ik pak jouw salesissue op en genereer business voor je.

Toekomst

Je zult mijn eigen teksten in de ik- en in de wij-vorm zien. Mijn doelstelling is om halverwege 2020 een kantoor te hebben met een aantal werkplekken voor social media agents. Deze zorgen dan voor de social media uitingen van mijn klanten.

Waar zitten we?

Je kunt ons vinden in Harderwijk. Mooi in het midden van Nederland. De meeste afspraken en contacten gaan online, maar ik kom ook graag langs om kennis te maken en resultaten te bespreken. Ik ben bereikbaar via WhatsApp op 06-17732224, via de mail op mark@maximaalsales.nl, of via Facebook en Instagram op Maximaal Sales.