fbpx

Social Media Beheer

Onze diensten voor het beheer van social media platforms hebben wij samengevat in pakketten.

One Stop

Hierbij plaatsen wij eenmalig een bericht voor je. Omdat je zelf geen zin hebt, omdat je iets nieuws hebt, omdat je geen tijd hebt. Stuur een appje naar 06-17732224 en vertel wat je wil. Wij bedenken een passende post en plaatsen hem én jij krijgt een tikkie voor €15.

Regelmatig

Pakket zichtbaar is ons goedkoopste pakket. Deze kost €49,95 per maand. Iedere 2 weken plaatsen wij content op de door jou gewenste kanalen. Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, LinkedIn, Snapchat, YouTube, etc. We kennen ze allemaal en snappen ze ook allemaal. Door met regelmaat, gevarieerde content te posten, zorgt het social media platform ervoor dat jouw account in ieder geval zichtbaar blijft.

Zichtbaar

Dit pakket zit op €99 per maand. Hierbij gaat het er vooral om dat je social media kanalen zien dat jij wat te melden hebt met je pagina en zullen ze je vaker laten zien in de tijdlijn van fans. Iedere week plaatsen wij 3x gevarieerde en interessante content. We doen het ook samen met jou. Wij worden net als jij beheerder van je platforms. Je mag ook zelf content aanleveren, dan plakken wij dat ertussen. Ook zit hier 1 advertentie per maand bij in begrepen.

Reageren

Dit pakket is een uitbreiding op pakket Zichtbaar. Als toevoeging krijg je bij dit pakket ook dat wij 1e-lijns voor jou gaan reageren. Dit houdt in dat reacties en vragen die er komen op de posts, door ons beantwoord worden. Wordt het te specifiek of is een reactie speciaal voor jou, dan zetten we het direct 2e-lijns naar jou door. Uiteraard hanteren wij discretie ;-). Dit pakket komt op: €149 per maand.

Maatwerk

Ons laatste pakket is maatwerk en is echt gericht op wat jij wil bereiken met jouw social media platforms. Wil je veel fans? Wil je veel bereik? Wil je dat bezoekers/lezers naar je website doorgezet moeten worden? Wil je verkopen via je socials? In een eerste gesprek bepalen we samen wie jij bent, wat je bedrijf doet en wie je wil bereiken? Vervolgens laten we hier de social media tool van Maximaal Sales op los en komt er een plan uit. In dit plan staat een social media strategie. Dit maatwerkproduct is vanaf €349 te verkrijgen. Wil je maximaal losgaan op social media? Dan zit je op €1099 per maand en wordt je binnen no-time heersend.social