fbpx

Verkooptraining

Wil je zelf eens een verkooptraining meemaken? Wil je jouw medewerkers wat commerciële handvatten geven? Dat kan. Bij Maximaal Sales geven wij verkooptrainingen, -workshops en -cursussen.

Verkooptraining

Wij trainen callcenteragents op in- en outboundmarketing. Commercieel medewerkers binnendienst zitten ook altijd tussen de kandidaten. Junior én senior accountmanagers volgen onze programma’s.

Waar?

Op jouw locatie, maar ook een paar keer per jaar op locaties rondom Harderwijk. Ik ben ook inzetbaar als je buddy tijdens een verkoopafspraak als je daar behoefte aan hebt. Al onze programma’s worden op maat geschreven. Dit kan voor één persoon zijn, maar ook voor een grotere groep zijn onze programma’s zeker inzetbaar. Net als het niveau van de deelnemers. Wij schrijven voor iemand die helemaal niks met commercie heeft, maar ook voor senior salesmanagers.

Wat kost het?

De kosten voor een cursus zijn lastig in te schatten, omdat het hoofdzakelijk maatwerk is. Net als onze programma’s. Als richtlijn kan ik de cursussen noemen die een aantal keer per jaar worden gegeven. De kosten voor een cursusdag zijn €295 per persoon. Dit is inclusief lunch, drinken en cursusmateriaal.